Denné Menu
Pondelok 21.01.2019
✻
Polievky
✻
Hlavné jedlá
✻
Dezert
✻
✻
Alergény/Allergens
✻
1. Obilniny obsahujúce lepok (t.tj. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody) / Grains with gluten (i.e. wheat, rye, barley,oats, kamut or their hybrids) 2. Kôrovce a výrobky z nich / Shellfish and related products 3. Vajcia a výrobky z nich / Eggs and egg-related products 4. Ryby a výrobky z nich / Fish and related products 5. Arašidy a výrobky z nich / Peanuts and related products 6. Sójové zrná a výrobky z nich / Soybean and related products 7. Mlieko a výrobky z neho / Milk and milk products 8.Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, para orechy pistácie, makadámové orechy, queenslandské orechy a výrobky z nich / Nuts (almonds, nuts, walnuts cashew, pecan nuts, para nuts pistachio, macadam, gueensland nuts and other nutty products) 9. Zeler a výrobky z neho / Celery and related products 10. Horčica a výrobky z nej / Mustard and related products 11. Sezamové semená a výrobky z nich / Sezame and related products 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l / Sulphur dioxide and sulhites in concentrations higherthan 10 mg/kg or 10 mg/l 13. Vlčí bob a výrobky z neho / Wolf bean and its products